sloganicon-youtubeicon-twittericon-playicon-likeicon-instagramicon-facebookicon-confettiicon-comment

Sjef Tonpraoter van helmond verdiend 100% een lintje. Vorig jaar mee onze Sjef meegewist naor Den Haag. Onze Sjef Tonpraoter Rob, is zunne goeie meens, die zich inzet voor ieders Carnaval, dat hij er zeker weten 1 verdiend. Vorig jaar won wij zelfs de zilveren narrenkap als Opper Kletsmajoor. Op de foto zie je onze Sjef Tonpraoter op zin best!!!!! Geef deze man een lintje, deh verdiend ie!!!!!

Rob Bouwman uit Helmond

  1. Rob Bouwman natuurlijk heb ik dit ook gedaan. Je bent een kei van een vent met een goed hart je hebt kei hard gewerkt om te bereiken wat je wilde bereiken. Dit resulteerde in je 1e jaar meteen in een prachtige prijs , de mooiste voor een Helmonder de zilveren narrenkap. Rob jonge ga zo door en ik hoop dat we vrienden zijn voor het leven. Ik ben er trots op dat ik je ken.
    Gr Tóntje.

  2. Je debuut maken als tonprater, via een wildcard deelname afdwingen aan het Keiebijters Kletstoernooi, de grand slam onder de tonpraat-toernooien. Om vervolgens ook nog eens met de winst er vandoor gaan als Opperkletsmajoor 2018 en dus winnaar van de Zilveren Narrenkap, dan ben je gewoon een held!

Geef een reactie