sloganicon-youtubeicon-twittericon-playicon-likeicon-instagramicon-facebookicon-confettiicon-comment

Marcel vd Voort omdat het misschien wel zijn laatste carnavalsseizoen kan zijn. Op vrijdag 7 december kregen wij van VG Kwamokus het slechte nieuws dat hij kanker heeft en zeer ernstig nu is hij al veel mensen kwijt geraakt in zijn eigen familie aan deze ziekte en nu willen wij graag samen met de vriendengroep hem graag in het zonnetje zetten. Voor onze wagenbouwer,prins van 2017,raad van 11 lid

Marcel Vd Voort uit Someren

 1. Stem voor mijn maat
  Al die jare was jij de pineut jij mocht mij duwen als jonge gast een jongetje dat iets te zwaar was wat hebben we er een plezier mee gehad erna
  Nu al een aantal jaar bouwen we samen helaas dit jaar wat minder en nu stem ik op jou
  Jij gaf mij lid van verdienste deze is voor jou !

 2. Stem op onze beste prins carnaval die er ooit is geweest 🎉 !! Je verdient het om nu in je laatste maanden in het zonnetje gezet te worden. Ondanks sta je altijd met een grote glimlach op je gezicht.
  Je hebt altijd met plezier aan de carnavalswagens gebouwd. Geniet nu het nog kan en hopelijk mag je deze prijs ook nog in je zak steken om een goede steun in je rug te geven ❤️ 🍀

 3. Marcel eens prins van ons mooie plattevonder prins van de rotten en rottinen jij bent ons onzichtbaar sjefke jij die altijd alles hebt gedaan voor de buurtschap en wat je voor onze dennis hebt gedaan en wat je betekend voor hem .. jij verdient dit omdat dit mischien wel je laatste carnaval zal zijn ..geniet er van jongen met je vrouw en kinderen alaaf 🎭

 4. Inderdaad in hart en nieren een grote carnavals fanaat zeker nu het zo moeilijk is voor hem en zijn gezin verdient hij dit dubbel .

 5. Marcel al jaren lid van raad van 11 en ook als prins van de plattevonder een waar carnavals feest beest. Hossen en springen tot in de kleine uurtjes. Een echte Sjef CARNAVAL!!!!!!

 6. Stem op minne maat en zeker carnavalsmaat bij de raad van elf..in de 10jaar dat ik erbij ben ontzettend veul plezier gehad samen. .elkaar veul gekkoot en gelachen zeker toen ie prins was.. hoop dat marcel dit carnavalsseizoen nog meerdere malen met ons mee kan..en ik weet dat hij er voor vecht..dat we samen met zijn allen kunnen genieten..voor mij een grote stem voor di echt carnavalsmenneke..alaaf

 7. Voor jou Marcel, een echte carnavals freak. Als ex-bestuurslid van de Ketelenberg liep je voor op bij de activiteiten, maar het hardst bij de carnaval. Je genoot er veel van.
  Je verdient dit echt.

 8. Marcel zit samen met mij en natuurlijk de rest in de raad van 11 bij ons op “de Platte Vonder” hij is altijd super fanatiek en we hebben altijd veel plezier!! Maar wat er nog allemaal komen gaat voor Marcel en zijn familie wil ik nog helemaal niet aan denken. Maar deze stem is zeker voor Marcel !!!
  Als iemand het verdient…….

 9. Als iemand het verdient is het Marcel wel, mooie mens met een echt carnavalshart. Lacht altijd en probeert er koste wat het kost altijd bij te zijn.. Alaaf

 10. Omdat Marcel mijn eerste prins was en mij veel heeft uitgelegd over carnaval in ons dorp tijdens de late ‘we blijven nog effe hangen uurtjes’ in de residentie. Wat een fijne carnavalscollega! Hij probeert zoveel als mogelijk te genieten van dit carnavalsseizoen en deze nominatie maakt het vast extra speciaal.

 11. Als iemand het verdiend is het Marcel wel!! Wat een levensgenieter samen met zijn prachtige sterke familie!! Een kartrekker binnen vele groepen die hem lief hebben!
  Dik verdiend!! Mijn stem heb je!!

 12. Ik vind dat Marcel dit verdient. Hij is een carnavalsvriend in hart en nieren. Hij was een waardige prins. Hij geniet zichtbaar van elk moment. Nu vecht hij voor zijn leven en hopen we allemaal dat hij dit jaar carnaval nog kan sjeffen.

 13. Marcel, en natuurlijk ook Elles, Kevin en Naomi verdienen deze nominatie. Elk lichtpuntje is een mooie blijvende herinnering. Ik ken Marcel als collega waar hij van elk personeelsfeest een “feestje” kan maken. Als Prins van 2017 heeft hij zijn taak uitstekend volbracht en zag je dat de mensen genoten van hun als prinsenpaar.

 14. Marcel verdiend dit zeer zeker onze vriend onze maat altijd feest als marcel erbij is en een echte carnavals vierder met zn gezin mijn stem heb je zeer zeker VERDIEND!!!!

 15. Marcel heeft dit echt verdiend. Wat unne schone mens is dat altijd een lach op zijn gezicht. Die lach zullen we nooit vergeten. Bedankt Marcel.

 16. Ik stem op marcel omdat het een geweldige vent is. zal blieven. veur altijd.
  En hij moet zeker deze titel krijgen.
  Carnavals vierder alle tijden.ook ellis en de kids

 17. Je kunt alles zeggen schrijven over Marcel maar er is en er komt geen mooiere carnavals sjefke als Marcel dik en dik verdient dit

 18. Marcel verdient het zeker in deze moeilijke tijd…Marcel was altijd actief met het bouwen van wagens, met de optocht, in de raad van 11 en in 2017 als prins…

 19. Wij stemmen op Marcel die samen met onze dochter jeugdprinses 2017 een geweldige schone carnaval hebben gehad op de platte vonder !!
  Fam de Jonge

 20. Un skonne prins van de platte vinder geweest. Nu staan ze heerlijk te genieten van Naomi in de jeugdcarnaval. En natuurlijk zelf in de grote raad van 11. Geniet van de carnaval…. ALAAAFF!!!

 21. Marcel verdient dit! Carnaval en Marcel zijn een woord! Ook zijn gezin zijn rascarnavallers…….het zou een mooie blijvende herinnering zijn voor vele mensen uit het dend…..!

 22. Marcel het is een skonne mens al een aantal jaren samen bouwen aan de carnavalswagen in dezelfde loods en wat hebben we daar altijd plezier marcel is een aanwinst voor heel de plattevonder tevens ook nog een familie van mij mijn stem gaat dus zeker naar marcel

 23. Marcel een skonne mens ik bouw al een aantal jaren de carnavalswagen in de loods waar hij ook bezig was. Wat is dat gezellig. Marcel een een grootte aanwinst van de plattevonder een man met het hard op zn goeie plek zitten. Tevens is het ook nog familie. Mijn stem heb je marcel

 24. Wij stemmen op Marcel omdat onze dochter jeugdprinses 2017 een geweldige schone carnaval op de platte vonder heeft gehad samen met prins Marcel!!

 25. Marcel vd Voort is een carnavalsvierder in hart en nieren. Lid van de raad van elf van CV De Plattevonder in ons kleine D’end.
  Carnaval is genieten voor Marcel, dat zie je aan zijn gezicht, dat straalt ie uit.
  Nu is het helaas het moment aangekomen dat ie afscheid moet nemen van het leven en van zijn naasten die hem zo dierbaar zijn. Hoe tegenstrijdig kan het zijn. Daarom verdient hij deze titel zeer zeker. Dat is het laatste wat jullie nog voor hem kunnen doen. Marcel, Ellis, Kevin en Naomi, wij denken aan jullie.

 26. Denk je aan carnaval..dan denk ik aan Marcel Vd voort.. jaren lid van de raad van 11 en prins van 2017.. met een glimlach van oor tot oor liep hij in de polonaise..hoe laat het ook was, zijn glimlach verdween niet..Marcel jij verdient het om sjefke carnaval te worden en hoop ook dat je het word…mijn stem heb je dubbel en dwars verdiend.

 27. Als iemand dit verdiend is Marcel het wel . Een man met het hart op de juiste plek en een carnavals hart. Altijd klussen zodat hij met carnaval samen met Elles en de kinderen carnaval kan vieren en op vakantie kan gaan . Hoe druk hij het ook had hij stond altijd klaar met zijn kennis . Heeft me vaak uit de brand geholpen als de stoppen weer eens uit de kast vlogen .
  Nu is dit de kans om nog een hele mooie herinnering te maken voor hem .
  MARCEL IS EEN SJEFKE

 28. Bedankt allemaal voor die mooie hartverwarmende woorden
  Ik hoop dat die het toch nog wordt😘en anders nomineren we hem.zelf tot carnavals sjefjeo

Geef een reactie