sloganicon-youtubeicon-twittericon-playicon-likeicon-instagramicon-facebookicon-confettiicon-comment

Marianne, erna, joyce, lizet, peter en dennis zijn Evenementencommissie altijd in touw. Zij organiseert alle carnavalsevenementen in Dommelbaordurp. Vol enthousiasme en creativiteit worden alle uitnodigingen geschreven, verstuurd, verzameld, nagebeld. Draaiboeken gemaakt, presentatoren en kletsers benaderd. Clubkes gevraagd. En dat voor het grote feest der feesten.Daarnaast zijn de meesten ook nog lid van een carnavals club waarvoor gebouwd wordt in de bouwhal, lid van prins&gevolg.

Evenementen commissie Van Dommelbaorzedurp uit Dommelbaorzedurp (vught)

  1. Dit is een super kei team dat keihard werkt het hele jaar door voor dat mooie feest der feesten.
    Een team om trots op te zijn!! En dat ben ik ook!

  2. Een hardwerkende geolied team die alle evenementen voor Dommelbaorzedurp (Vught) organiseert en regisseert. Zonder dit team geen carnaval of evenementen hier om heen.

  3. In dat team mag de naam van d’n aandouwer, aanstuurder en kwaliteit controleur Natasja niet ontbreken. Een hard werkende club mensen met een groot blauw geel hart op de goede plek.

  4. Met dit team staat Dommelbaorzedurp niet in de kou bij de evenementen. Zeg maar gerust dat we ze niet kunnen missen. Een groep mensen met een blauwgeel hart heel apart. Het zijn allemaal vrijwilligers die keihard hun best doen om het feest der feesten neer te zetten. Komt erbij en ervaar wat ik bedoel . Want ik kan niet haha te druk met andere dingen

Geef een reactie