sloganicon-youtubeicon-twittericon-playicon-likeicon-instagramicon-facebookicon-confettiicon-comment

Bjorn zet zich 200% in voor blaaskapel de boemelaars!! Zorgt altijd met veel enthousiasme voor vele leuke optredens! Altijd met de “puntjes op de i “

Bjorn Vd Heijden uit Zijtaart

 1. Geweldige Sjef .!! Onze Sjef van blaaskapel De Boemelaars !! Regelt alles van A tot Z en het is altijd feest voor publiek en muzikanten!!

 2. Sjefke BjΓΆrn zorgt als β€œhoofd” van de boemelaars dat de optredens goed verzorgd en een feest zijn. BjΓΆrn is altijd opgewekt, enthousiast en heeft altijd zijn woordje klaar (al dan niet met behulp van googleπŸ˜‰).

 3. Sjef BjΓΆrn is de aanvoerder van de Boemelaars! Hij zorgt ervoor dat ieder optreden een feest is. Verder is hij een uitmuntend spreker.πŸŽ‰

 4. En wa voor n sjefke! Een super goei Sjefke! Als Sjef van de Boemelaars zorgt hij ervoor dat het overal een muzikaal feestje wordt!

 5. De sjef van de boemelaars; de gezelligste blaaskapel in t zuiden!
  Altijd feest als de boemelaars er bij zijn en Bjorn houdt ze allemaal in de maat; fantastisch!!!

 6. Ons Sjefke van de Boemelaars!

  Altijd feest als ons Sjefke Bjorn aanwezig is. Hij zorgt voor goede begeleiding van de blaaskapel, is altijd in voor een geintje en is een zeer goede spreker!

  De muzikaliteit spat er altijd bij Bjorn af als Γ³ns Sjefke van de Boemelaars!

 7. BjΓΆrn is echt de Sjef van blaaskapel De Boemelaars!! Deze kapel is al 55 jaar een begrip in de regio. BjΓΆrn is hier de leider van dat doet hij met hart en ziel. Geen gejammer geen gemaar hij is echt onze Sjef Boemelaar !!

 8. BjΓΆrn is de Sjef!!!!
  Hij is de Sjef die oog heeft voor mooie muziek voor de Boemelaars.
  Hij is de Sjef die het met ons instudeert.
  Hij is de Sjef die een prachtig woordje weet te doen tijdens onze optredens, maar als spreekstalmeester van de fanfare.
  Hij is de Sjef die zijn koffie laat staan als er “gebloaze” moet worre.
  Maarrrrr hij is ook de Sjef die als we aan het spelen zijn gewoon afslaat als er een blad bier onze kant op komt🍻🍻
  Kortom, BjΓΆrn is de Sjef die weet wat een feestje bouwen is!!!!!

 9. Sjef boemelaar veruit de beste blaaskapel uit de regio europa bjorn weet er altijd een feestje van te maken als muzikaal leider van deze fantastische club

 10. Super Boemelaar,altijd feest als Sjefke BjΓΆrn met de Boemelaars er weer bij is geweest!πŸŽΊπŸŽΊπŸŽΆπŸŽ‰

 11. Zeker BjΓΆrn!!
  Een carnavalsmens in hart en nieren,
  Mizikaal leider, feestje bouwer, regelaar, maar ook gewoon een goed mens.
  200% de sjef van carnaval!!

 12. Deze Sjef zet zich al jaren in voor Zijtaartse Boemelaars! Een feestje zonder Bjorn bij de Boemelaars is als een boom zonder blad. Het geeft kleur aan het feestje met Bjorn!

 13. Hij is de oppersjef van de boemelaars en hij maakt van ieder klein carnavalsfeest een groot carnavalsfeest!!!!!!!!! Als de boemelaars gaan spelen wilde niet meer naar huis!

 14. BjΓΆrn is de gangmaker bij blaaskapel de Boemelaars. Met carnaval doet BjΓΆrn er nog een tandje bij. Zijn stem moet het begeven, het zweet druppelt van zijn voorhoofd zelfs een pilsje laat hij soms staan, zodat ieder optreden weer goed verloopt.
  BjΓΆrn verdient dit lintje!

 15. Er is mar 1 sjefke carnaval en dat is Bjorn. Vanaf 11-11 in de polonaise t/m 10-11 het jaar erop om vervolgens een nieuw seizoen te starten.

 16. Wat zijn we zonder Bjorn en de Boemelaars als we met CV De Reigers naar een buitendorpse receptie gaan…. nie helemaal niks, maar in ieder geval wel een stuk minder gezellig.

 17. Sjef Boemelaars!
  Zonder deze sjef en zijn top achterban! Zijn de recepties en alle andere carnavals activiteiten een stuk saaier! Ik zeg confetti voor deze Sjef en al zijn andere sjefkes! Jullie sjeffen t samen! X

 18. Ben fan van BjΓΆrn Sjefke Boemelaar, wat iedereen hier schrijft is echt waar. Muziek straalt hij uit en kan hij maken, met de boemelaars erbij kan hij ieders hart rakenπŸŽ‰πŸŽΌπŸ₯πŸŽΊπŸŽ·πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ€

 19. Bavaria zoek niet verder want met Sjefke boemelaar BjΓΆrn heb je de beste al gevonden! Van zijn trompet tot rammelen met zijn shakende eitjes en zijn fantastische zangkunsten tijdens de maten rust tot zijn entertainkunsten. BjΓΆrn zet samen met de boemelaars overal de tent op zijn kop. De trots van Zijtaart tijdens het carnavalsseizoen! πŸŽ‰

 20. Voor Bjârn onze Sjef geldt maar één gouden met confetti omrandde regel:
  D’n Toeternietoe, as ut mar skon gi!!!
  Boem tadaa!!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰

 21. De boemelaars geweldig een groot feest!!
  En BjΓΆrn een echt sjefke
  Vorig jaar is hij ons nog les komen geven in mariahout omdat wij met een stel dames op de kletsavonden een stuk deden met muziekinstrumenten (de skon harmonie)
  We konden nog geen noot spelen en hielden onze instrumenten verkeerd vast! BjΓΆrn hielp ons een handje alles voor een super carnaval!
  Topper!!!

 22. Na 20 jaar is er in Reigerland unne prins Ton d’n twiddeπŸŽ‰πŸŽ‰ mar zonne muzikale, veelzijdige, vastberaden, onstuitbare, flexibele Sjef als BjΓΆrn veinde ginne twidde!!

 23. deze toffe muzikant verdient het om in de zon te komen staan ! hij zet zich in voor de Boemelaars en muziek vereniging st Cecile uit Zijtaart!

 24. BjΓΆrn sjefke van de boemelaars πŸ˜ƒπŸŽΌπŸΊπŸΊπŸŽΌAltijd gezellig en ook mi de carnaval samen met factor12 een feestje. 🍺🍺proost

 25. BjΓΆrn is een echte sjef carnaval. Hij zorgt er elk jaar weer voor dat de carnaval een echt feest wordt. Ook buiten de carnaval zorgt hij dat elke optreden van de Boemelaars op en top is πŸŽ‰πŸŽΊ

Geef een reactie