sloganicon-youtubeicon-twittericon-playicon-likeicon-instagramicon-facebookicon-confettiicon-comment

Ad doet al 45 jaar mee in de optocht van oisterwijk als brandwachter. Daarnaast is hij achter de schermen actief met de werving van sponsors voor het openbaar carnaval . Dit altijd in zijn brandwachter outfit. Afgelopen jaar heeft hij de allerhoogste onderscheiding van dollekesgat morgen ontvangen voor al zijn inzet voor de carnaval in oisterwijk. Dus ik mag best zeggen , dit is een echt sjefke.

Ad Rozen uit Oisterwijk

  • Gouwe mens Ad !
   Ik weet niet beter dan van kleinsaf aan dat jij meedoet aan de optocht !
   Zonder jou is de optocht niks waard
   Gij brengt de gezelligheid bij mensen boven die niet in de stemming zijn of niks om carnaval geven !Hoop nog heel veel jaren te mogen genieten van jou als brandweerman op zijn fietske Adje Rozen

 1. Alleen Ad kan de enige èchte chef karnaval zijn. Zoals hij zich elk jaar weer heeft ingezet om elke karnaval tot een geslaagd festijn te maken zo zijn er geen.

 2. Dat is echt ‘onze ‘ sjef ! Kleine en grote brandjes geblust !
  Een groot hart voor karnaval ! Een peiler van het karnaval en ijsmeester ! Dus Held !!!

 3. Ad is de Sjef carnaval van Oisterwijk maar liefst 44 jaar zet hij zijn eigen in voor carnaval in Dollekesgat Oisterwijk. Dat er nog vele mogen volgen.
  Altijd tijd voor een praatje, mooie verhalen. Deze verdiend het.

 4. Ad is wat de Oisterwijkse carnaval betreft, de kers op de slagroom. Zonder Ad is carnaval niet zoals het hoort te zijn. Een traditie op zich!

 5. Ad, een markant hoofd en d’n beste brandweermeens en carnavallert van ons mooie Oisterwijk. Dus, Sjef, stikt die veren mèr in oe kuntje! 😘

 6. Waarom de allergrootste SJEF…; 45 jaar Dollekes brandweerwachter samen met Dollekeswachter Gé, icoon in de optocht, jarenlang dé carnavalskastelijn van Oisterwijk, achter de schermen bezig met de technische commissie om Oisterwijk om te toveren naar ons Dollekesgat, zorgt mede voor de sponsoring inkomsten bij het MKB om senioren, gehandicapten en kinderen te laten genieten van het Oisterwijks openbaar carnaval, gaat de lagere scholen af om de carnavalstradities en -historie uit te dragen. Kortom een echte SJEF en trots op deze man dat ik hem vader mag noemen. Pap zet ‘m hem weer op dit jaar! Sjef of niet. Gij bent in ieder geval menne grôôtste Sjef! Alaaf!

 7. Ad is carnaval. Bewaart het verleden met zijn carnavalsarchief en zorgt voor de toekomst van carnaval door op scholen de jeugd les te geven over carnaval.

 8. Ad was de kastelein van HET karnaval’s café van Döllekesgat het “Oude Nest” vele verenigingen hadden hier hun thuis basis.
  En als er iemand veel weet van het Oisterwijkse karnaval is het Ad wel. De zolder ligt vol met dozen, krantenknipsels en veel, heel veel onderscheidingen! Döllekesgat=Adje Rozen
  Adje Rozen=Döllekesgat
  Dus onze sjef karnaval!
  Alaaf!
  (Karnaval is in Döllekesgat met een K!)

 9. Ja Ja zekerrrr wel. Al 16 jaar vier ik carnaval in Oisterwijk nu vanuit het noorden des lands, en heb toen Ad LEREN KENNEN. wat een geweldige persoonlijkheid! Carnaval zonder Ad is niet compleet!
  Je verdient de titel sjefke;)

 10. Ad verdiend deze onderscheiding! Ad is niet alleen de man van en voor Carnaval. Hij draagt vele mensen ook een warm hart toe.
  Ad en zijn vrouw Thea samen een gouden paar.

 11. Ad,
  Karnavalsmonument van ons Döllekesgat!
  Er zit in niemand zoveel karnaval en karnavalshistorie als in Ad (en Thea).
  Is er voor iedereen, staat dag en nacht klaar en laat zich nergens door uit het veld slaan.
  Unieke mens! En een Sjefke voor iedere karnavalsvierder!
  Ge verdient ’t Adje!

 12. Vooral voor de jeugd in Döllekesgat doet Ad veel met en voorafgaande aan karnaval.
  Hij probeert de traditie in leven te houden door de jeugd over karnaval te leren en door, samen met zijn vrouw Thea, veel op te trekken met de jeugdprins en zijn gevolg.

 13. Zonder Dees sjefke hillemol ginne karnaval in Döllekesgat denkte gij van wel? Dè mende nie. Namens het uitgedunde bestuur zeg ik Dees sjefke is goud!

 14. Ad is een man met een groot karnavals hart, en al zijn hele leven zet hij zich op allerlei manieren in om Oisterwijk karnaval zo gezellig mogelijk te laten slagen. Wat deze man doet is gewoon geweldig !!🤩🤩🎉

 15. De Etalagewedstrijd, de Jeugdprins, de Optocht, De basisscholen langs gaan om de historie van Karnaval en het Karnavalsvirus over te brengen. Het is zomaar een greep uit de vele activiteiten die Ad gedurende het gehele jaar verricht. Ja voor Ad is Karnaval het gehele jaar topprioriteit nummer 1. en dat al ruim 45 jaar. Hij verdient het om een keer in het zonnetje gezet te worden als Sjef Karnaval.

  Ad bedankt

 16. ’n Gouwe mens die al vele jaren op een bijzondere wijze het openbaar carnaval in Oisterwijk ondersteunt. Ik hoop dat hij dit nog jaren kan en mag doen.

 17. Ad ‘sjeft’ het gelijk! Van technische commissie tot carnavalsmuseum en de optocht. Ad sjeft het. Unne Gouwe meens. Als Raad van Mastendollen zijn we trots op Ad en zijn nominatie!

 18. Ad geweldig dat je er nog steeds bij bent, wij hopen nog vele jaren ,met je brandslang te worden nat gespoten.

  Veel carnavalplezier Huub en Henny Verstijnen.

 19. Ad De dorpsbrandwachter is in hard en nieren een carnavals mens het is echt een sjefke en wie anders dan hij verdient dit
  Naar al die vele jaren van inzet en pasie

 20. Ad , al vele jaren heb ik jou zien wegrijden met jou fiets met carnaval . Eens kreeg ik zelfs de opdracht om hem te poetsen . Met trots en liefde gedaan , en zou het zo weer voor je doen. Ad , voor mij ben jij echt die kanjer die het verdiend.Ik weet zeker dat er vele jaloers zijn op jou , maar IK ben zeker TROTS x

 21. Adje,
  Levende legende van Ons Döllekesgat! Trots dat we je zo in het zonnetje kunnen zetten!
  Jij, een boeg- en voorbeeld voor velen… GIJ SJEFT DEES WEL!
  We gaan er weer een mooi jaar van maken!

 22. Ad kent als geen ander het recept van het pruimensap. In Döllekesgat was Ad ooit kroegbaas en kent alle facetten vh carnaval.
  Van geschiedenis tot het heden doet Ad alles nog vol passie en met grootse sociale bewogenheid. Ongelooflijk wat een energieke persoon. Gij bent een iconische Sjef Carnaval.

Geef een reactie