sloganicon-youtubeicon-twittericon-playicon-likeicon-instagramicon-facebookicon-confettiicon-comment

Ad doet al 45 jaar mee in de optocht van oisterwijk als brandwachter. Daarnaast is hij achter de schermen actief met de werving van sponsors voor het openbaar carnaval . Dit altijd in zijn brandwachter outfit. Afgelopen jaar heeft hij de allerhoogste onderscheiding van dollekesgat morgen ontvangen voor al zijn inzet voor de carnaval in oisterwijk. Dus ik mag best zeggen , dit is een echt sjefke.

Ad Rozen uit Oisterwijk

  • Gouwe mens Ad !
   Ik weet niet beter dan van kleinsaf aan dat jij meedoet aan de optocht !
   Zonder jou is de optocht niks waard
   Gij brengt de gezelligheid bij mensen boven die niet in de stemming zijn of niks om carnaval geven !Hoop nog heel veel jaren te mogen genieten van jou als brandweerman op zijn fietske Adje Rozen

 1. Alleen Ad kan de enige èchte chef karnaval zijn. Zoals hij zich elk jaar weer heeft ingezet om elke karnaval tot een geslaagd festijn te maken zo zijn er geen.

 2. Dat is echt ‘onze ‘ sjef ! Kleine en grote brandjes geblust !
  Een groot hart voor karnaval ! Een peiler van het karnaval en ijsmeester ! Dus Held !!!

 3. Ad is de Sjef carnaval van Oisterwijk maar liefst 44 jaar zet hij zijn eigen in voor carnaval in Dollekesgat Oisterwijk. Dat er nog vele mogen volgen.
  Altijd tijd voor een praatje, mooie verhalen. Deze verdiend het.

 4. Ad is wat de Oisterwijkse carnaval betreft, de kers op de slagroom. Zonder Ad is carnaval niet zoals het hoort te zijn. Een traditie op zich!

 5. Ad, een markant hoofd en d’n beste brandweermeens en carnavallert van ons mooie Oisterwijk. Dus, Sjef, stikt die veren mèr in oe kuntje! 😘

 6. Waarom de allergrootste SJEF…; 45 jaar Dollekes brandweerwachter samen met Dollekeswachter Gé, icoon in de optocht, jarenlang dé carnavalskastelijn van Oisterwijk, achter de schermen bezig met de technische commissie om Oisterwijk om te toveren naar ons Dollekesgat, zorgt mede voor de sponsoring inkomsten bij het MKB om senioren, gehandicapten en kinderen te laten genieten van het Oisterwijks openbaar carnaval, gaat de lagere scholen af om de carnavalstradities en -historie uit te dragen. Kortom een echte SJEF en trots op deze man dat ik hem vader mag noemen. Pap zet ‘m hem weer op dit jaar! Sjef of niet. Gij bent in ieder geval menne grôôtste Sjef! Alaaf!

 7. Ad is carnaval. Bewaart het verleden met zijn carnavalsarchief en zorgt voor de toekomst van carnaval door op scholen de jeugd les te geven over carnaval.

 8. Ad was de kastelein van HET karnaval’s café van Döllekesgat het “Oude Nest” vele verenigingen hadden hier hun thuis basis.
  En als er iemand veel weet van het Oisterwijkse karnaval is het Ad wel. De zolder ligt vol met dozen, krantenknipsels en veel, heel veel onderscheidingen! Döllekesgat=Adje Rozen
  Adje Rozen=Döllekesgat
  Dus onze sjef karnaval!
  Alaaf!
  (Karnaval is in Döllekesgat met een K!)

 9. Ja Ja zekerrrr wel. Al 16 jaar vier ik carnaval in Oisterwijk nu vanuit het noorden des lands, en heb toen Ad LEREN KENNEN. wat een geweldige persoonlijkheid! Carnaval zonder Ad is niet compleet!
  Je verdient de titel sjefke;)

 10. Ad verdiend deze onderscheiding! Ad is niet alleen de man van en voor Carnaval. Hij draagt vele mensen ook een warm hart toe.
  Ad en zijn vrouw Thea samen een gouden paar.

 11. Ad,
  Karnavalsmonument van ons Döllekesgat!
  Er zit in niemand zoveel karnaval en karnavalshistorie als in Ad (en Thea).
  Is er voor iedereen, staat dag en nacht klaar en laat zich nergens door uit het veld slaan.
  Unieke mens! En een Sjefke voor iedere karnavalsvierder!
  Ge verdient ’t Adje!

 12. Vooral voor de jeugd in Döllekesgat doet Ad veel met en voorafgaande aan karnaval.
  Hij probeert de traditie in leven te houden door de jeugd over karnaval te leren en door, samen met zijn vrouw Thea, veel op te trekken met de jeugdprins en zijn gevolg.

 13. Zonder Dees sjefke hillemol ginne karnaval in Döllekesgat denkte gij van wel? Dè mende nie. Namens het uitgedunde bestuur zeg ik Dees sjefke is goud!

Geef een reactie